Europæerne bruger mere tid på nettet

De europæiske internet-brugere er i gennemsnit online 10 timer og 15 minutter om ugen, viser ny undersøgelse.

Ifølge nye tal fra European Interactive Advertising Association (EIAA) bruger europæerne stadig mere tid på nettet. I gennemsnit tilbringer de europæiske netbrugere 10 timer og 15 minutter om ugen på nettet. Det er 17 pct. mere end i 2004, hvor gennemsnittet lå på otte timer og 45 minutter. I forhold til 2003 er der tale om en stigning på 56 pct.

Næsten en fjerdedel af de adspurgte (24 pct.) bruger mere end 16 timer om ugen på nettet. Blandt dem, der har bredbånd, er det endda hele 31 pct.

Tallene er baseret på samtaler med 7.000 internet-brugere i flere europæiske lande, heriblandt de nordiske.

Lidt overraskende kommer franskmændene ind på en førsteplads, når det gælder internet-forbrug - de franske netbrugere er i gennemsnit online 13 timer om ugen. I Storbritannien og Spanien bruges der i gennemsnit 11 timer om ugen på nettet.

I de nordiske lande, som ellers generelt regnes for at være førende når det gælder internet-udbredelse, ligger gennemsnittet på 10 timer.

Blandt de adspurgte fortæller 29 pct. at de henter musik mindst en gang om måneden, 12 pct. henter podcasts og 13 pct. blogger på nettet. En tiendedel bruger muligheden for at føre telefonsamtaler over internet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere