Take That sendte Billetnet i knæ

Billetkøbere blev smidt ud af køen.

Take That er en usædvanligt populær popgruppe. Så populær, at den sendte Billetnet i knæ fredag.

”Lad mig sige det sådan, at dagens billetsalg ikke er gået uden sværdslag,” siger Jakob Lund, direktør for Billetnet.

Han forklarer, at backend på billetsystemet har fungeret upåklageligt. Altså har fans af Robbie Williams og Gary Barlow ifølge direktøren uden problemer kunnet købe billetter, hvis de ringede til et af Billetnets callcenter eller mødte op på posthuset. Det er derimod Billetnet.dk, der ikke kunne klare vrimlen.

”Backend har fungeret. Det er kø-funktion på front end, der ikke har fungeret,” forklarer Jakob Lund.

”Billedligt talt kan du sige, at døren ind til butikken ikke har været stor nok,” siger direktøren om hjemmesidens problemer.

Skuffet fan

En Take That-fan, som ComON har talt med, forklarer, at hun forgæves forsøgte at få billetter via hjemmesiden. Hendes mand forsøgte først, men blev smidt af systemet to minutter i 10 til formiddag. Derefter forsøgte kvinden, der af forlegenhed ikke ønsker sit navn frem, at skaffe de eftertragtede billetter.

”Vi kom ind på et tidspunkt, 10 minutter eller et kvarter over 10, men da vi så skulle til at betale med dankortet, blev vi smidt af. Den gik tilbage til forsiden. Så kunne vi starte forfra. Så gik vi ind igen, hvor der kom bjælken, hvor der stod, at vi var i kø, men så blev vi smidt af igen og henvist til forsiden. Vi fik ingen billetter,” forklarer kvinden, der skuffet stoppede billetjagten klokken halvt 12.

Også Prince-fans lagde Billetnet ned for lidt over en måned siden. Direktør Jakob Lund siger, at det er sjældent, at systemet ikke fungerer.

”Det er en forsvindende andel, der har den helt store, massive efterspørgsel,” siger Jakob Lund.

Hans teknikere skal nu i gang med at analysere, hvad der helt præcist gik galt i systemet, og hvordan de fremover kan forhindre, at lignende problemer opstår.

Information skal være bedre

Jakob Lund forklarer desuden, at Billetnet har indset, at deres information til kunderne i køsystemet ikke har været god nok og skal formuleres klarere.

”Det er tekster, som har stået, som kan strammes op og gøres endnu tydelige,” siger Jakob Lund.

Han ærgrer sig over dagens forløb.

”Vi har altid stor respekt for store koncerter og er ydmyge over for dem. Når tingene ikke lykkedes, skaber det derfor stor frustration,” siger Jakob Lund.

Han fortæller, at skuffede Take That-fans kan være heldige, at der senere vil blive frigivet flere billetter til koncerten, der finder sted i Parken i 16. juli næste år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere