Startup til 15.000 kr har Microsoft og Novo som kunder

Graduateland får 15.000 brugere på den første måned portalen er i luften.

Graduateland er navnet på en ny jobportal ,som henvender sig til nyuddannede unge i hele EU. Selvom jobsites er et forretningskoncept, der er set før – for nu at sige det mildt – så håber bagmændene bag Graduateland, at den europæiske vinkel vil skille dem ud, og at de vil kunne skabe en ny stor forretning med deres bare næver og en ganske lille klatskilling.

Graduateland gik i luften i december og allerede er sitet oppe på 15.000 brugere, fortæller Jens Reimer Olesen, der har stiftet portal-firmaet sammen med sin studiekammerat på CBS, Patrick Lund.

En crawler henter jobannoncer til sitet, hvor brugerne også kan rate arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner. Pengene skal de to stiftere tjene på at sælge særligt store jobannoncer og tilbyde funktionaliteten i portalen til virksomheder, der vil koble deres backend på systemet.

Ifølge Jens Reimer Olesen er firmaer som Cisco, Intel, Microsoft og Novo Nordisk allerede blevet kunder.

De 15.000 brugere er blevet lokket til Graduateland gennem Google-annocer, Twitter-kampagner og Facebook-promoveringer.

Det er dog ikke tale om vanvittigt kostbare reklamekampagner: Graduateland bruger omkring 150 kroner om dagen på Google Adword, og det er ifølge Jens Reimer Olesen nok til sikre, at den nuværende vækst vil fortsætte. Sitet har i dag 60 procent organisk Google-trafik.

Selve udviklingen af portalen har de to stiftere foretaget selv i samarbejde med nogle venner fra firmaet Starfly Media Aps, der lever af portaler som stjernevind.dk og humorfreak.dk.

Starfly-folkene er blevet medejere af Graduateland, men stadigvæk har de to stiftere ikke lagt flere kontanter i opstaten, end at de med lidt held kan begynde at tjene penge første år. Investeringen som skal tjenes hjem, er nemlig til at overse:

”Hvis man ser bort fra, at vi har arbejdet gratis i 18 timer i døgnet de sidste 14 måneder, så har vi kunnet nøjes med at lægge omkring 15-20.000 kroner i det her. Og nu det tegner det lyst,” siger Jens Reimer Olesen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere