Riskær tester musik på nettet

Cybercity-stifteren Klaus Riskær Pedersen er klar med en ny online-satsning, TrackTesting, hvor musikinteresserede får mulighed for at påvirke, hvad pladeselskaberne sender på markedet.

Klaus Riskær Pedersens seneste internet-projekt er netop lanceret under navnet TrackTesting. Med den nye tjeneste får musikinteresserede mulighed for at påvirke, hvad pladeselskaberne sender på markedet og sammensætningen af radiostationernes playlister. For hver anmeldelse optjenes point, der kan indløses hos Jubii Musik.

»Folk brokker sig altid over, at de aldrig spiller noget ordentligt i radioen. Nu kan de selv gøre noget ved det, og oven i købet få musikken gratis som tak for hjælpen. TrackTesting er et eksempel på, hvordan internet til stadighed skaber forbedrede muligheder for dialog imellem kunder og producenter. Og når det der produceres netop er indhold, så kan man næppe se en mere oplagt udnyttelse af de tekniske muligheder for at få ens kunder i tale,« siger Klaus Riskær Pedersen.

Han erkender, at et projekt af denne karakter ikke har nogen kommerciel bæredygtighed i et så lille marked som det danske.

»Men Danmark er et ideelt udviklingssted for netop denne type projekter, der ligger i grænsefladen imellem teknologi og kvalificeret brugerudnyttelse. Fremtiden for projektet kommercielt set, er skalering til det bredere europæiske marked,« siger han.

En offentlig betaversion kan fra i dag afprøves på www.tracktesting.dk.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere