Google og Amazon kommer til Århus

Amazon og Google er blandt deltagerne til JAOO-konferencen den 1. til 6. oktober i Århus.

Når udviklerkonferencen JAOO slår dørene op i Århus til oktober er der store navne på plakaten. JAOO-konferencen holdes i år for tiende gang og det er lykkes at samle en række af it-verdenens stjerner. Google sender sin softwarearkitekt Gregor Hohpe, der er ekspert inden for asynkron messaging og service-orienteret arkitektur (SOA). Teknologierne hjælper virksomheder til at skabe sammenhængende it-infrastruktur og skabe sammenhæng mellem it og forretning.

Amazon.com er repræsenteret af sin Chief Technology Officer Dr. Werner Vogels. Han har tidligere forsket i skalering af store og komplekse systemer til virksomheder og har i dag det globale ansvar for, at den største netboghandel er på forkant med nettets teknologiske muligheder.

»Vi er utroligt stolte af endnu engang at have sammensat et stjernespækket program til konferencen. Med denne konference har vi sikret Danmark en plads på det globale it-udviklingslandkort,« siger adm. direktør Jørn Larsen, EOS Trifork.

JAOO finder sted fra den 1. til 6. oktober i Musikhuset i Århus og byder på 90 foredrag og 14 tutorials. Navnet er en forkortelse for Java og Objekt Orientering. Konferencens arrangører forventer op mod 1.200 deltagere i år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere