Kritikken hagler ned over Google Video

Et fransk tv-firma forlanger en millionerstatning fra Google. I Italien har politiet indledt en efterforskning mod Google-ansatte.

Både i Frankrig og Italien er internet-tjenesten Google Video løbet ind i vanskeligheder. Det franske tv-produktionsfirma Flach Film forlanger erstatning fordi dokumentarfilmen »The World According to Bush« er spredt via Google Video-tjenesten.

Efter henvendelsen fra Flach Film har Google omgående fjernet videoen, men den er allerede hentet omkring 50.000 gange og produktionsfirmaet forlanger nu en erstatning på 500.000 euro eller 3,5 millioner kroner.

Den italienske sag kan få endnu større konsekvenser for Google Video. Det italienske politi har indledt en efterforskning mod Google, fordi firmaets medarbejdere har forsømt at fjerne en videoklip, hvor fire unge overfalder en 17-årig.

En talsmand for Google har undskyldt fejlen og videoen er i mellemtiden blevet fjernet fra sitet, men den italienske undervisningsminister forlanger nu skrappere regler for internet-tjenester som Google Video.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere