Ericsson klar med WAP telefon

Ericsson er som den tredje mobilproducent klar med en WAP-baseret GSM dualband telefon. Den lange ventetid på telefonen skyldes ifølge Ericsson, at man har gjort meget ud af at sikre stabiliteten på WAP-delen

Ericsson er som den tredje mobilproducent klar med en WAP-baseret GSM dualband telefon. Den lange ventetid på telefonen skyldes ifølge Ericsson, at man har gjort meget ud af at sikre stabiliteten på WAP-delen.


Ericssons R320s er det første reelle alternativ til Nokia's 7110, som hidtil har været den eneste WAP telefon på det danske marked. Ligesom 7110'eren er Ericssons R320s udstyret med et 5-liniers display og understøttelse af version 1.1 af Wireless Application Protocol.


R320s er - foruden WAP – udstyret med bl.a. indbygget stemmeopkald, vibrator, kodehukommelse, hvor man kan gemme sine forskellige passwords og PIN-koder, indbygget diktafon med plads til 90 sekunders optagelse, samt et indbygget modem, der kan kommunikere infrarødt med pc eller håndholdte pc'ere.


Ericsson vil ifølge marketingschef Niklas Olesen fra Ericsson Mobile Communications satse kraftigt på WAP-teknologien. Fra år 2001 vil alle Ericsson telefoner således være udstyret med WAP. "WAP teknologien vil udvikle sig meget de kommende år med stadig hurtigere kommunikation og helt nye typer interaktive services. Ericsson er på vej med WAP-telefoner i alle prisklasser", fortæller Niklas Olesen.


I starten af år 2001 vil Ericsson desuden kunne levere en WAP-baseret mobiltelefon, der kan køre GPRS.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere