Sun indgår Linux-partnerskab

Sun Microsystems har indgået et partnerskab med Linux-distributøren SuSE.

Fremover vil Sun Microsystems og den tyske Linux-distributør SuSE arbejde tættere sammen. SuSE har fået en licens til Suns Java 2 Standard Edition og skal fremover distribuere Suns JVM (Java Virtual Machine) sammen med sine software-produkter.

Til gengæld vil Sun tilbyde SuSE Linux Enterprise Server 8 (SLES) præinstalleret på sine x86-servere til virksomheder og yde support til SuSE's server-operativsystem.

Sun sælger allerede x86-servere med Red Hat Linux. Red Hat er SuSE's største konkurrent.

Det nye samarbejde kommer samtidig med at Sun's Scott McNealy har advaret mod at anvende Linux uden juridiske garantier fra leverandøren.

Sun solgte sine første servere med Linux i 2002, dengang med Sun's egen version af Linux, men er siden gået over til at understøtte populære versioner af operativsystemet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere