Stive tyskere får skæv dansk firmakultur

Softscans unikke, let flippede firmakultur bliver nu forsøgt eksporteret til det formelle erhvervsklima i Tyskland. Ligesom i Danmark får medarbejderne på firmaets nye tyske kontor mødepligt til de ugentlige fester.

Den danske sikkerhedsvirksomhed Softscan har slået dørene op til et nyt kontor i München og åbner dermed op for en ny front på det europæiske marked for virusscanning og spamfiltrering.

Softscans danske salgschef, Troels Falkenberg, får ansvar for at implementere den særlige Softscan-kultur i Tyskland, hvor der i løbet af de kommende par år skal åbnes yderligere 5-10 kontorer.

Ifølge en pressemeddelelse satser Softscan på at ignorere de kulturelle forskelle mellem Tyskland og Danmark:

»Vi vil operere med et fælles koncept og en fælles stil. Møbler, jeans, high-five og Crazy Thursday er det samme, uanset om man er i København, London eller München,« hedder det.

ComOn har tidligere beskrevet, hvordan Softscan stiller en lang række sociale krav til medarbejderne, der blandt andet skal være indforstået med deltagelsen i den ugentlig udklædningsdag, Crazy Thursday.

»Vi har mødt tyskere, der siger, at det ikke kan lade sige gøre, men så har vi oplevet, hvordan kandidaterne til vores jobs elsker den afslappede nordiske stil. De er vant til mere stive strukturer. Med vores unikke kombination af løsning, markedsføringskoncept og en lidt vild organisation tror jeg, vi kommer til at tage Tyskland med storm,« siger administrerende direktør Thomas Holm Jensen, Softscan.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere