Web-guiden uge 18 - The Voice

Navn: The Voice


Adresse: http://www.thevoice.fm


Emne: Radio


Beskrivelse: Den danske radiostation The Voice er på nettet med en stor og flot hjemmeside, hvor man bl.a. kan lytte til stationens udsendelser over nettet. For at høre lyden skal man bruge den seneste version af RealPlayer G2-medieafspilleren, der heldigvis er gratis. Hjemmesiden er inddelt i "The Voice Fyn", "The Voice Århus" og "The Voice København". Her finder man informationer om programmerne, konkurrencer, muligheden for at chatte med musikere og meget mere.


Design: The Voice benytter en ramme-struktur, som gør det lettere og hurtigere at navigere rundt på siderne. En Java-menu i venstre ramme fungerer som genvej til de forskellige undersektioner. Derudover er der gjort rigt brug af billedillustrationer, og enkelte steder anvendes Macromedia Flash.


Opdatering: Man leder forgæves efter en sektion med musik-nyheder, som man måske kunne forvente på en sådan hjemmeside, men web-stedet opdateres alligevel hele tiden med nye konkurrencer, omtaler og chat-møder. I skrivende stund har The Voice eksempelvis netop haft live-chat med Brett Anderson fra gruppen Suede.


Links: Det har ikke umiddelbart været muligt at finde links, der fører bort fra hjemmesiden - udover et link til medieafspilleren RealPlayer og enkelte links i forbindelse med aktuelle omtaler. En sektion med musik-links kunne ellers være en oplagt mulighed.


Omfang: "On air" byder på en programoversigt, hitliste, kort oversigt over den nyeste musik og lidt om studieværterne. På hjemmesiden kan man også melde sig ind i "The Voice Club", hvilket er gratis og giver adgang til specielle tilbud og konkurrencer. I Shop-sektionen kan man læse om fem CD'ere med dansemusik, som The Voice har udgivet, men det er desværre ikke muligt at bestille dem direkte over nettet. I sektionen "Teknik" kan man bl.a. læse om, hvordan man henter radioprogrammet ned fra satellit. Det er også muligt at maile til alle DJ'ere og andre medarbejdere hos The Voice. I samarbejde med Jubii har The Voice oprettet en chat-kanal, hvor lytterne kan diskutere programmet og hvad der ellers falder dem ind.


Samlet vurdering: Internettet er en stor udfordring for de etablerede radiostationer, der pludselig skal konkurrere med tusindvis af stationer, som sender deres udsendelser over nettet. Med programmer som RealPlayer G2 kan man lytte til radio over Internet i et forbløffende god kvalitet, og i takt med, at forbindelserne til nettet bliver bedre, bredere og mere permanente - ikke mindst med tanke på den snarlige lancering af ADSL - bliver det for alvor interessant at lytte til radiokanaler fra fjerne himmelstrøg over nettet. The Voice har taget udfordringen op med deres vellykkede hjemmeside. Man savner kun lidt mere redaktionelt indhold og links til pladeselskaber, musikere og fansider på nettet.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    KEYBALANCE A/S
    Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere