HP, Microsoft og TDC laver fælles mobilsatsning

HP, Microsoft og TDC vil have mere fart på mobile løsninger. Derfor er de tre selskaber gået sammen om Mobility Club - en kanalsatsning med fokus på mobile løsninger.

TDC, Hewlett-Packard og Microsoft vil have mere fokus på mobile løsninger. De tre selskaber er derfor gået sammen om et fælles kanalinitiativ - Mobility Club.

Det nye kanalinitiativ - Mobility Club - samler omkring 50 udvalgte partnere, og skal ruste dem til at yde den bedst mulige rådgivning om mobile løsninger til erhvervskunder.

»Med få undtagelser har partnerne i dag specialiseret sig i enten it eller telefoni, men der er behov for at kombinere de to verdener. Erhvervskunder har brug for sparringspartnere, der kan sammentænke bærbare pc'er og pda'er med softwareplatforme, mobile mail- og kalenderløsninger, trådløse netværk og mobile bredbåndsopkoblinger,« siger markedsdirektør Anders Herløv fra HP Danmark

De tre selskaber regner med, at traditionelle tele-partnere vil flytte sig, så de kan rådgive om PDA´er og bærbare computere, ligesom at traditionelle it-partnere forventes at kunne rådgive om telefoni.

»Vi inviterer kanalpartnere til at deltage i et forum, hvor der er fokus på at tænke de to discipliner sammen til helhedsløsninger. Markedet er der, og der er afkast at hente for de partnere, der engagerer sig og investerer i det nødvendige kompetenceløft,« siger salgsdirektør Bjarne Riis fra Microsoft Danmark.

Mobility Club vil også tilbyde uddannelse og markedsføringsstøtte til de udvalgte partnere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere