Sony Ericsson T310

Den nye T310 er rettet direkte mod unge og spilleglade brugere. T310 er simpelthen skræddersyet til spil.

Sony Ericsson har lanceret en stribe nye mobiltelefoner, som skal skaffe selskabet en større markedsandel, på et marked, der er ejet af Nokia.

Et af midlerne er den nye T310, der er rettet direkte mod unge og spilleglade brugere. T310 er simpelthen skræddersyet til spil.

Telefonen er udstyret med joystick, 256-farvers display, 32 polyfoniske lyde og vibrerende force feedback for at give så meget som muligt af følelsen fra spillekonsollen til det mobile miljø. Der vil være indlagt et af de mest sælgende videospille konsol titler, Activision's Tony Hawk's Pro Skater 4, som vil gøre sin debut på i Europa på T310 mobiltelefonen. Brugerne kan desuden downloade yderligere omkring 50 spiltitler fra nettet - mod betaling naturligvis.

T310 kan samtidig udstyres med et digitalt kamera, som klikkes i bunden af telefonen. Billeder kan sendes videre ved hjælp af MMS.

Selve telefondelen er forholdsvis standard; T310 er en 3-bånds telefon (GSM 900/1800/1900) og den har hverken Bluetooth eller IrDA udgang. Størrelsen er 104 x 49 x 20 millimeter og den vejer 97 gram uden kamera. Standbytiden er op til 400 timer, taletiden op til 11 timer. Telefonen er på gaden nu til en vejledende pris på mellem 800 og 1300 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere