Google News forsøger sig igen i Danmark

Google har holdt møde med de danske medier for at overtale dem til at støtte op om en dansk udgave af Google News, hvilket tidligere har vist sig svært.

Google News, der samler nyheder fra alverdens medier, har endnu ikke en dansk udgave.

I slutningen af 2006 trak Google følehornene til sig efter massiv kritik fra de etablerede medier i Danmark, der ikke kan se nogen fordele ved at optræde i Googles-nyhedslæser.

Nu lader det til, at Google igen vil forsøge sig.

Morgenavisen Jyllands-Posten skriver, at Googles danske repræsentanter for nylig har haft møder med de danske medier. Ifølge landechef Peter Friis får Google News nu en lidt mere varm velkomst.

Men der er stadig skeptiske holdninger:

»Google News ønsker ar skabe den ledende indgang til nyheder på nettet. Vi er et stort mediehus og har nyheder som et kerneområde, så det er problematisk for os at støtte en konkurrent,« siger Klaus Nyengaard, der er direktør for JP/Politikens Hus' nye medier, til Jyllands-Posten.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere