DR går tilbage på nettet - men er stadig størst

Trods 150.000 færre brugere i forhold til måneden før beholder dr.dk førstepladsen på FDIMs liste over de mest besøgte medier.

Mens DR forrige måned lagde stor afstand til TV2 i kampen om net-besøgende, så er statsradiofoniens internetsatsning i den seneste FDIM-undersøgelse dalet en del i brugernes agtelse.

De netop offentliggjorte tal viser, at DR er faldet fra 1.987.000 brugere i juni til 1.837.000 brugere i juli. Omvendt har rivalerne hos TV2 har tegnet sig for et tilsvarende løft i populariteten i samme periode, nemlig fra 1.494.000 til 1.620.000 brugere. Det giver en 4. plads efter henholdsvis krak.dk og dmi.dk, der begge har beholdt deres respektive 2. og 3. pladser på den mediemæssige dansktop.

Ekstrabladet.dk, der tidligere har været ude af FDIMs nyligt lancerede og mere grundige målesystem, er kommet ind på en femteplads på hitlisten for internetmedier.

Comon.dk er også gået frem, nemlig fra 141.000 til 174.000 besøgende, og ligger nu på en 39.plads foran rivalerne fra Computerworld (en 42. plads) og version2.dk (en 83. plads).

Målt på antal sidevisninger ser listen noget anderledes ud: Så bliver top-5 listen anført af Arto på førstepladsen mens TV2, dating.dk, Jubii, og Ekstrabladet kommer på de følgende pladser.

På Comon kan vi nu bryste os af mere end 2,4 millioner sidevisninger - nok til en 48. plads og cirka en million over konkurrenten Computerworld på plads nr. 60, mens Version2 nøjes med plads nr. 88.

Problemet med sidevisninger er dog, at man ikke helt ved, om flere besøg skyldes læsere, der målbevidst og begejstret går efter forskelligt indhold på siden - eller læsere, der vantro går tilbage til siden, de lige har forladt, for at se, om de virkeligt læste rigtigt...




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere