Boligforeninger protesterer mod terrorpakke

Fire boligforeninger i København har dannet en paraplyorganisation, Bolignetforeningen, der skal forsøge at afværge konsekvenserne af terrorpakken.

Regeringens terrorpakke kan medføre store omkostninger for mindre bolignetværksforeninger, der tilbyder beboerne billige bredbåndsforbindelser. De nye regler pålægger foreningerne at gemme oplysninger om teletrafikken i et år.

Det har nu fået fire store boligforeninger i København til at gå sammen om at danne en paraplyorganisation, Bolignetforeningen, som skal forsøge at opnå høringsret på kommende bekendtgørelser om terrorpakken, skriver Politiken.

Foreningen skal også fungere som et forum, hvor bolignetværksforeninger kan dele viden og erfaringer.

Terrorpakken betyder at alle teleudbydere skal opbevare trafikoplysninger i et år til brug for politiets efterforskning. De små foreninger er utilfredse med, at loven tvinger dem til at overvåge beboernes færden på nettet, og det nødvendige udstyr til logning af teleoplysninger er for dyrt for mange foreninger.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Serverdrift-specialist til Team Planning Tools

Netcompany A/S

Test Specialist
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere