It-konferencer hitter i hovedstaden

Bella Center og København har stor succes med at tiltrække internationale it-virksomheders store konferencer. I foråret holder SAP og HP konferencer i centeret. Flere andre er på vej.

København har med Bella Center været i stand til at tiltrække en række internationale it-konferencer. Til foråret holder HP og SAP store konferencer i centeret, og flere er på vej.

Til juni holder Hewlett-Packard (HP) sin ENSA-konference i centeret med 5000 deltagere, og inden da har SAP også holdt en større konference i Centeret. Det skriver Berlingske Tidende.

Og rækken fortsætter med selskaber som Cisco, SAS Institute og Oracle, med Oracle World, der normalt holdes i USA.

Dermed er København blevet et hit blandt de store it-virksomheder, når der skal planlægges store internationale konferencer.

Og Bella Center tager gerne en del af æren for succesen.

»Vi besluttede i 2000 at satse voldsomt på it-virksomhederne, og det har båret frugt,« siger direktør i Bella Center, Arne Bang Mikkelsen.

Centeret har blandt andet investeret voldsomt i it-infrastruktur til hallerne. Således er hallerne udstyret med et omfattende lokalnetværk med plads til mere end 600 pc´er.

Det er medvirkende til at Hewlett-Packard (HP) har valgt at lægge sin ENSA-konference i centeret.

»Ingen sagde mig imod. Jeg mente, at det skulle være her, da Norden er i front i it-udvikling,« siger HP´s nordeuropæiske chef for datalagring, Jan Kauffmann.

Hans stab testede flere steder, før valget faldt på København og Bella Center.

»København ligger centralt for flyrejsende, hvilket er afgørende, for vi får to tredjedele af vores 5000 gæster fra lande uden for Norden,« siger Jan Kauffmann.

Og de mange konferencegæster skæpper godt i kassen. Hver af de 5000 gæster på ENSA-konferencen forventes at bruge 2600 kroner i døgnet. Med 5000 besøgende kan København dermed se frem til en indtægt på 65 millioner i juni måned.

Lidt Malurt er der dog dryppet i bægeret. København kan nemlig ikke klare 5000 overnattende gæster, så omkring 500 deltagere bliver indkvarteret på hoteller i Malmø, og det får Bella Centers direktør til at efterlyse flere hoteller i hovedstaden:

»Vi har i dag så mange konferencegæster, at der er basis for flere hoteller,« siger Arne Bang Mikkelsen til avisen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere