TDC afviser ågerpriser på Riget

En hjertepatient på Rigshospitalet betalte 300 kroner for seks timers internet-adgang gennem TDC Hotspot. TDC afviser kritik af selskabets prispolitik.

I de sidste tre måneder har patienter og pårørende på Rigshospitalet haft trådløs internet-adgang leveret af TDC Hotspot. I hospitalets kiosk kan der købes skrabekort på op til 300 kroner, som så giver seks timers netadgang. For den samme pris kan få bredbånd i en hel måned med ubegrænset trafik. Men TDC afviser, at selskabets prispolitik er urimelig. Patienter på Rigshospitalet betaler den samme pris som alle andre kunder hos TDC Hotspot på landets hoteller og restauranter.

Rigshospitalets eget nyhedsbrev IndenRigs fortæller om en hjertepatient, som havde stor glæde af den trådløse internet-adgang fra sygesengen. Men han oplevede også, at skrabekortet på 300 kroner var brugt på mindre end et døgn, og så måtte han have fat i Dankortet for at købe mere tid.

TDC henviser til, at der tilbydes forskellige betalingsformer, som er beskrevet på login-siden hos TDC Hotspot.

»De kunder, som har mere end et kortvarigt, sporadisk behov, henviser vi til at tegne et abonnement på Universal Internet, som har en månedlig pris på 30 kr. og en lavere minuttaksering op til et samlet loft på 199 kr. + moms per måned,« siger Mette Honoré, kommunikationsrådgiver hos TDC.

TDC tilbyder desuden et billigere tillægsabonnement for kunder med selskabets bredbåndsprodukt til private og muligheden for tilkøb af Hotspot for kunder med Mobil Data-abonnement.

Derfor er patienterne på Rigshospitalet ikke tvunget til at betale 300 kroner eller mere i døgnet for at komme på nettet, mener TDC.

»Der er langt bedre og billigere løsninger til dem, som har andet og mere end det sporadiske, kortvarige behov for at være online under en indlæggelse på Riget,« siger Mette Honoré.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere