10.000 bærbare til 1 krone

I anledning af kronprinseparrets etårs-bryllupsdag den 14. maj vil 10.000 bærbare computere blive sat til salg for den yderst beskedne sum af én krone per styk.

Når kronprinseparret skal fejre sin etårs-bryllupsdag den 14. maj, bliver det ikke kun en fest for parret selv. Som en del af festlighederne har Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary nemlig besluttet at sælge 10.000 bærbare computere til én krone per styk.

Salget af de billige bærbare vil indgå som en del af et større arrangement i anledning af kronprinseparrets bryllupsdag. Parret vil selv forestå salget, der kommer til at foregå på Københavns Rådhusplads.

Bryllupsarrangementet omfatter desuden den obligatoriske karettur gennem København, en banket på Amalienborg og en rockkoncert på Rådhuspladsen med deltagelse af blandt andre DAD, Sort Sol og den amerikanske supergruppe Ran Slirpa.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har ønsket at fejre dagen på en folkelig måde, og ideen med at sælge billige bærbare og dermed sprede glæde hos pc-glade københavnere må siges at være helt i tråd med dette ønske.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere