Ny betaversion af Chrome

Google har frigivet en ny betaversion af sin browser Chrome. Browserens JavaScript-motor skulle være 30 pct. hurtigere end den sidste version.

Så er der nyt i browser-krigen. Denne gang er det Google, der er klar med en ny betaversion af sin browser Chrome. Den kan downloades fra denne adresse. Der er flere nyheder i browserens brugerflade, der nu kan tilpasses med de såkaldte themes, og JavaScript-motoren V8 skulle være 30 procent hurtigere end den sidste version.

En anden nyhed, der især er relevant for webudviklere, er at den nye version understøtter HTML 5-funktioner som video-tags og web workers. Det skulle være hurtigere at hente nye sider med mere intelligent DNS-caching og prioritering af web-indhold.

Der er nye muligheder for at tilpasse New Tab-siden, så man f.eks. kan fjerne websites som man ikke ønsker skal komme frem på siden, og søgeboksen Omnibox er også blevet forbedret.

Flere af de nye funktioner har allerede været tilgængelige i den særlige preview-version af Chrome rettet mod udviklere, men nu kommer de så i den mere udbredte beta.

Læs mere om den nye betaversion i dette blogindlæg.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere