Artikel top billede

Glem Segway, nu kommer Ryno

Et nyt elektrisk fartøj giver baghjul til Segway.

Der er sagt og skrevet meget om det elektriske fartøj Segway, som endelig har fået tilladelse til at rulle rundt i Danmark. Men Segway er snart ti år gammel, og vi trænger til at se noget nyt. Nu kommer så den nye ethjulede scooter fra amerikanske Ryno Motors, som faktisk får Segway til at se lidt gammeldags ud.

Det elektriske transportmiddel bygger på det samme princip som Segway - det sørger selv for at holde balancen - og det styres også ved at flytte rundt på kropsvægten. Den største forskel er måske, at man sidder ned, mens man skal stå op på Segway.

I den første og anden Youtube-video kan man se fartøjet i brug, men der er stadig tale om en prototype, og det forlyder ikke hvornår maskinen kan købes i handlen.

Med en rækkevidde på 45 kilometer på én opladning og en topfart på 37-38 km/t er den ethjulede elektriske scooter noget hurtigere end Segway (som har en topfart på 25 km/t). Ryno kan angiveligt oplades på mindre end to timer, hvilket også er noget hurtigere end Segway.

Prisen kommer angiveligt til at ligge omkring 3.500 dollar, og det er noget mindre end prisen for Segway.

Flere informationer om det usædvanlige fartøj findes i denne blog.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere