Dansk Oracle-hus i vækst

Det danske Oracle-hus Consit udvider nu sine aktiviteter i Danmark og Sverige. Planen er i første omgang at vækste på det nordiske marked, men med tiden skal også de internationale aktiviteter styrkes.

Det sjællandske Oracle-hus Consit har planer om en storstilet nordisk satsning. Med ansættelsen af den tidligere IBM-partner, Tom H. Jensen, som ansvarlig for de nordiske aktiviteter har selskabet sat fokus på den skandinaviske vækst. Men det er også planen at eksportere både produkter og viden til USA, Australien, England og Frankrig i det kommende år.

»Vi må være et drømmeeksempel for hvilken som helst beskæftigelsesminister. Vi gør, som der bliver sagt - ansætter flere og eksporterer know-how,« siger Consits administrerende direktør Claes Jensen til Børsen.

Den nye chefs første opgave bliver at udvide medarbejderstaben i Danmark og Sverige fra 50 til 70, så den voksende nordiske forretning kan varetages tilfredsstillende.

Consit har i kraft af en række gode samarbejdsaftaler formået at markere sig som det største Oracle-konsulenthus i Norden, og efter at Oracle har købt Peopleoft vil der være gode muligheder for yderligere ekspansion.

Consit leverer blandt andet Oracle-baserede ERP-løsninger, og netop det område er blevet styrket væsentligt med købet af Peopleoft. Consit har tidligere markeret sig på det danske ERP-marked ved for to år siden at lancere en skanningsløsning, der eliminerer den manuelle papirhåndtering ved fakturabehandling.

Dengang blev Consits system implementeret af både Danmarks Radio og Berlingske IT. Og med indførelsen af elektronisk fakturering i det offentlige fra den 1. februar i år må man sige, at der bestemt er et marked for opgradering af "forældede" økonomisystemer.




IT-JOB

Netcompany A/S

IT Manager

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Serverdrift-specialist til Team Planning Tools

Capgemini Danmark A/S

Salesforce CTO - Nordics
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere