Bridema-boss åbner ny onlinebutik

Tidligere direktør for det konkursramte brokerfirmaet Bridema og onlinebutikken Enavia, Dean Nielsen er på vej med en ny onlinebutik.

Fire måneder efter brokerfirmaet Bridema og dets lillesøster, onlineforhandleren Enavia gik konkurs, er den tidligere direktør, Dean Nielsen på vej på med et nyt internetfirma: Omchannel, og Dean Nielsen har stiftet både et anpartsselskab og holdingselskab til at drive den nye virksomhed. Begge selskaber blev stiftet i slutningen af august og indtil videre har selskaberne adresse hjemme hos Dean Nielsen.

I forbindelse med Bridema og Enavias konkurs fortalte Dean Nielsens partner Brian Duelund, at begge nu ville arbejde med onlineformidling af services.

»Jeg tror ikke, vi vil arbejde med handel, men det bliver noget med services, formidling eller klikpenge,« sagde Brian Duelund dengang.

Han oplyser til CRN, at han ikke er med i Dean Nielsens nye selskab.

Det har i eftermiddag ikke været mulig at træffe Dean Nielsen for en kommentar om hans nye selskab.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere