Xerox overgår forventningerne

Xerox har offentliggjort sit regnskab for fjerde kvartal. Nettoresultatet blev omregnet fra dollar et plus på 130 millioner kroner sammenlignet med et minus på 958 millioner kroner i samme kvartal året før.

Xerox har offentliggjort sit regnskab for fjerde kvartal. Nettoresultatet blev omregnet fra dollar et plus på 130 millioner kroner sammenlignet med et minus på 958 millioner kroner i samme kvartal året før.

»Xerox' resultater i fjerde kvartal demonstrerer eksceptionel performance på driften og øget omsætning på vigtige markeder, herunder multifunktion, farve-produktion og monochrome-produktion. På trods af en fortsat svag verdensøkonomi anerkender vores kunder værdien af Xerox' innovative, integrerede teknologi og services, som giver mere effektive arbejdsprocesser, lavere omkostninger og dokumentstyring i høj kvalitet,« jubler Anne Mulcahy, der er Xerox' topleder.

Mulcahy noterede sig, at Xerox' investering i avanceret farveteknologi har resulteret i en årlig stigning på 10 procent inden for farveprintere. Dette skyldes især succes med Xerox DocuColor 1632, 2240 og 6060 til farve-produktions segmentet. Stigende efterspørgsel efter Document Centre 500 bidrager til en stærk stigning i omsætningen på det voksende marked for digitale multifunktions-maskiner til kontorer. Og Xerox' flagskib inden for produktion publishing systemer - DocuTech familien - fortsatte med at lede markedet, beretter leverandøren.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere