Microsoft afslører nye Office-funktioner til Mac

Den kommende kontorpakke Office 2001 Macintosh Edition bliver udstyret med en række nye funktioner, som ikke findes i Windows-udgaven.

Word, Excel og PowerPoint 2001 indeholder nye værktøjer, som skal gøre det lettere at fuldføre komplekse opgaver. Office 2001 indeholder et såkaldt "Project Gallery", en opgavebaseret styrecentral, hvor man kan starte et nyt projekt og oprette et design uden at tænke på, hvilken applikation man vil arbejde med.


Pakken indeholder over 400 skabeloner, som kan skræddersys til det enkelte projekt. Brugerfladen er ændret og eksponerer nu de mest benyttede funktioner i nye værktøjspaneler.


Andre nyheder er "Data Merge Manager", som skal gøre det lettere at flette brevskabeloner sammen med adresser, "Image Effects", en samling tegneværktøjer, og "Picture Effects", filtre der kan påføres billeder.


Office 2001 Macintosh Edition kommer på markedet i årets anden halvdel.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere