International IT-udstilling i Bella Center på mandag

Der er tale om årets væsentlige europæiske netværksbegivenheder inden for IT-forskning og -teknologiudvikling, når Danmark er vært for EU's årlige konference »IST 2002 - Partnerships for the Future« i Bella Center, der afvikles fra mandag til onsdag i næste uge.

Der er tale om årets væsentlige europæiske netværksbegivenheder inden for IT-forskning og -teknologiudvikling, når Danmark er vært for EU's årlige konference »IST 2002 - Partnerships for the Future« i Bella Center, der afvikles fra mandag til onsdag i næste uge.

Over 3100 personer fra hele Europa - forskere, investerorer og politikere - har ifølge arrangøren tilmeldt sig konferencen.

IST 2002 finder sted, kort før EU åbner de første ansøgningsmuligheder under det nye IST-program med en pulje på cirka 27 milliarder kr. På konferencen gennemgås det nye IST-program grundigt. Det vil også være muligt at komme i direkte dialog med de EU-embedsmænd, som administrerer programmet.

Konferencen er primært en netværksbegivenhed, og derfor vil der også være masser af muligheder til at få dannet projektgrupper, som kan foreslå kvalificerede forsknings- og udviklingsprojekter under det nye program, beretter arrangøren.

Udover indlæg fra ledende europæiske politikere, IT-forskere og industrifolk vil der på konferencen køre 36 workshops om IT-faglige emner i fire parallelle spor. Derudover vil der være en udstilling på crka 4500 kvadratmeter, hvor der demonstreres resultater fra europæiske forsknings- og udviklingsprojekter, samt en dansk pavillon med præsentation af 20 af Danmarks mest innovative IT-projekter.

Blandt konferencens højdepunkter nævnes indlæg fra blandt andre videnskabsminister Helge Sander, EUs IT-kommissær Erkki Liikanen og kommissær for forskning, Philippe Busquin.

Der vil være indlæg fra ledende europæiske IT-forskere og industrifolk samt 36 workshops - blandt andet »eGovernment by 2010«, »setting up the mobile Europe« og »Next generation broadband«.

Det koster 300 Euro at deltage på konferencen - men der er gratis adgang for alle interesserede til selve udstillingsområdet, oplyses det.

Læs mere om konference, udstilling og workshops på nedenstående adresse.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere