Formand afviser ledelseskrise i Danish Biometrics

Trods kontroversen om støtteerklæringen til DotDK, der senere måtte trækkes tilbage, er der fred og fordragelighed i ledelsen af organisationen, fastslår formanden.

Blandt andet gennem artikler i ComON kunne man i sidste uge få det indtryk, at organisationen Danish Biometrics var så meget i splid med sig selv, at dens fremtid syntes usikker.

Efter først i ugen at have erklæret sin støtte til Dot-DK/Afilias-lejren, udsendte Danish Biometrics i torsdags en erklæring om, at denne støtte er trukket tilbage.

"Kovendingen skyldes, at alle i bestyrelsen desværre har konstateret at striden har udviklet sig i en retning, som Danish Biometrics ikke har nogen interesse i at deltage i, men bunder ikke i generel uenighed i organisationens bestyrelse," siger formand Frederik Kortbæk, der havde undladt at cleare sit valg af side i domænekrigen med resten af bestyrelsen i Danish Biometrics.

"Jeg har været formand for Danish Biometrics i to år fra foreningens stiftelse. Bestyrelsesformandsposten har været ubestridt i hele perioden," anfører han.

Om det forhold, at visse medlemmer er på vej ud af organisationen, forklarer Frederik Kortbæk, at det bunder i en bestyrelsesbeslutning fra foråret, hvor man vedtog, at omlægge strukturen, således at organisationer og universiteter udtræder som medlemmer ved udgangen af august 2008. I stedet skal der oprettes en rådgivende komite, som kan have repræsentanter for universiteter, organisationer og andre som medlemmer.

"Beslutningen om at stille ansøgningen til DotDK i bero er truffet af en enig bestyrelse med den begrundelse, at Danish Biometrics forholder sig neutral i striden om domæneadministrationen," siger Frederik Kortbæk.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere