Sprogfolk i hele verden er en god dansk ide

Danske wordy.com er en genial idé. Det mener flere investorer, der står klar med kapital og rådgivning.

Wordy.com er en lille dansk webtjeneste, som kan være på vej mod anerkendelse i det store udland.

Wordy.com kan man indsende engelsksprogede tekster og få dem korrekturlæst inden for meget kort tid. Det er en korrekturlæsningsservice til folk, der skriver på engelsk, men ikke selv har engelsk som hovedsprog, forklarer Wordy-stifter Anders Schepelern.

Der er flere end direktøren, der kan se det smarte i den forretning. På iværksætter-konferencen Seedcamp i weekenden i London kom Wordy.com i finalen sammen med 12 andre iværksættere. Der har været 600 deltagere fra begyndelsen.
Med finaleprisen følger en investering på over 300.000 kroner og rådgivning fra flere erfarne folk. For eksempel er Google og PayPal sponsorer af Seedcamp.

Erfarne folk over hele kloden
Wordys force er, at firmaet har placeret sine professionelle korrekturlæsere over hele verden.

“Servicen fungerer på den måde, at man sender sin tekst af sted, får et tilbud inden for et minut og få minutter senere går en korrekturlæser i gang med at luge ud i de sproglige og grammatiske fejl. Wordy.com har professionelle, engelske korrekturlæsere i alle tidszoner, hvilket i praksis betyder, at servicen fungerer døgnet rundt, selvom man sender sin tekst søndag nat eller onsdag morgen, kan man være sikker på hurtig levering”, siger Anders Schepelern.

Et af Wordys fokusområder er for eksempel de engelsksprogede firmabeskrivelser, som både danske og udenlandske firmaer lægger på deres hjemmesider. Her er der ofte sproglige eller grammatiske fejl.

Se listen over de resterende 11 finaledeltagere i faktaboksen til højre.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere