Sikkerhedshul i Sony Vaio pc'er

Sony har solgt 900.000 mobile og stationære computere med en åben bagdør, som kan misbruges af hackere til at få uautoriseret adgang til systemet. En patch til det alvorlige sikkerhedshul kan hentes på nettet eller bestilles på en CD-ROM.

Sony har fundet en sårbarhed i den standard-software, som er installeret på alle solgte Vaio-computere i Japan, Asien og Mellemøsten. Programmet "Vaio Manual" indeholder et sikkerhedshul, som kan udnyttes af hackere til at trænge ind og stjæle data.

Hullet kan lukkes med en patch, som fås på CD-ROM eller gennem Sony's support-sider på nettet. En talsmand for Sony fortæller at firmaet vil oprette et callcenter for ramte kunder, udsende en e-mail om problemet til alle kunder og sende CD-ROM'er til alle dem, som ikke er i stand til at hente sikkerhedsopdateringen på nettet.

Sony forventer at selskabets samlede omkostninger i forbindelse med sårbarheden bliver på 1,49 mio. dollar.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere