TDC klar med 20 Mbit inden for et år

Inden for tolv måneder bliver ADSL-hastigheden skruet op til 20 Mbit, og udviklingen stopper ikke der, lover TDC.

Private computerbrugere kan glæde sig til hurtigere og billigere bredbånd i den kommende tid. I dag har TDC lanceret to nye bredbåndsprodukter med 4 Mbit - en fordobling i forhold til det nuværende topprodukt fra selskabet - og fra oktober kan kunderne få ADSL med 8 Mbit. Men endnu højere hastigheder er på vej.

Allerede i foråret meddelte TDC, at private sandsynligvis til næste år kan få forbindelser med 15-20 Mbit i sekundet, og selskabet bekræfter nu, at tidsplanen holder.

»ADSL er den førende bredbåndsteknologi overalt i verden, og der sker en rivende udvikling af teknologien i disse år. Bare inden for de næste 12 måneder er vi på markedet med hastigheder på op til 20 Mbit/s, men udviklingen stopper ikke der,« siger Gert Rieder, direktør i TDC Privat.

De nye TDC-produkter med 4 og 8 Mbit er dermed kun en forsmag på, hvad der vil ske på ADSL-markedet i de kommende måneder. Det ventes at priserne vil falde markant efterhånden som hastigheden stiger.

»Stigende interesse for at downloade musik og se video over nettet øger efterspørgslen efter højere hastigheder. Vi mærker et behov blandt vore kunder, og det er det, vi imødekommer,« siger Gert Rieder.

Hvis man har tænkt sig at modtage streamet video over nettet bør man dog være opmærksom på, at der kun er 5 GB fri trafik med de nye bredbånds-produkter fra TDC. Derefter skal der betales 20 øre per MB.

Hastigheden på 4 Mbit svarer til en halv megabyte i sekundet, og hvis den fulde båndbredde udnyttes, f.eks. til video, er kvoten dermed opbrugt på mindre end tre timer. Og så bliver prisen ikke 574 kr. om måneden for 4 Mbit/512 Kbit produktet, men derimod 999 kroner, som er den maksimale månedspris. Selskabet tilbyder dog ubegrænset forbrug frem til januar.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere