Debitel bliver til Call Me

Der er gået mode i de mere friske navne. TDC Kabel-tv blev til YouSee, og nu skifter Debitel navn til det mere moderne Call Me. Det sker, fordi rettighederne til navnet udløber i 2009. Debitel-ejerne Telia afviser at navneskiftet skal ses som en distancering fra det gamle ry.

Det Telia-ejede selskab Debitel har fra i dag skiftet navn til det mere friske navn Call Me med dertilhørende skotskternet baggrund i logoet. Ifølge Debitel skyldes det, at rettighederne til navnet fra det tyske firma udløber i 2009. Men på grund af de mange kommende udfordringer et navneskift nødvendigvis skaber, har de valgt allerede at gøre det nu.

Efter Telia overtog Debitel lød aftalen på, at rettighederne kun skulle løbe til 2009. Det har skabt en god mulighed for Debitel at skabe en smule distance tild eres tidligere lidt blakkede ry.

"Debitel har da fået nogle ridser i lakken, men det er ikke noget, vi decideret kan ligge bag os. Men navneskiftet kan forhåbentligvis være med til at gøre en forandring, håber Call Me's markedsdirektør," Helle Nedergaard, mens Jesper Brøckner, administrerende direktør hos Telia, også ser det som en kærkommen mulighed for at skabe noget godt.

"Vi kan nu tage det bedste fra Debitel, som er de gode tilbud og de skarpe priser, og det bedste fra Call Me, som er muligheden for at prøve nye ting af," siger han, og afviser samtidig, at navneskiftet er presset igennem fra Telia ved overtagelse.

Dog vil tidligere Debitel ikke til at lave den store image-forandring, da de derved mener, at selskabet vil skabe utroværdighed hos kunderne.

"Ændringen er noget, kunderne selv skal opleve. Vi vil skabe forandringen gradvist, så kunderne på den måde kan erfare, at der er gjort noget nyt," siger Helle Nedergaard.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere