Verdens mest værdifulde varemærker - Apple, Google og Microsoft i top 10

Hvilken it-gigant scorer højest?

Hvert år afslører firmaet BrandFinance de mest populære varemærker i verden. Listen for 2011 er nu offentliggjort.

Google indtager pladsen som det mest værdifulde varemærke i verden. Sidste år havde søgegiganten andenpladsen, men i år har den skubbet den amerikanske varehus-kæde Walmart væk fra førstepladsen. Google gør sig fortjent til førstepladsen, fordi firmaet ifølge BrandFinance har en varemærkeværdi på 44 milliarder dollars.

Ifølge Cnet er Google kravlet op af rangstigen, fordi firmaet har gjort meget for at udbrede kendskabet til Google. For eksempel ved at tilbyde assistance ved naturkatastrofer.

Flere it-firmaer har fået plads på varemærkelisten. Både IBM, Microsoft og Apple befinder sig på de højeste placeringer (Se listen i det øverste link).

Microsoft ligger på andenpladsen, IBM er på fjerdepladsen og først nede på 8. pladsen finder man Apple, som har taget det største spring fra en 20. plads sidste år, fordi firmaets "brand"-værdi er steget med 45 procent i årets løb. BrandFinance mener, at fremgangen skyldes Apple-brugernes helt "unikke loyalitet og hengivenhed".

I den anden ende af tabellen er Nokia nærmest ved at falde ud af top100 med en plads som nummer 94. Sidste år lå Nokia på 21. pladsen.

Facebook kan glæde sig over, at firmaet for første gang figurerer på top500 med en placering som nummer 281.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere