SARS får Intel til at aflyse udviklerkonference

Lungesygdommen SARS får Intel til at aflyse en planlagt konference i Asien. Også HP, ATI og Sun påvirkes af sygdommen.

Intel har besluttet at aflyse to udviklingskonferencer, som skulle være løbet af stabelen senere denne måned i Taipei, Taiwan. Årsagen er det stadigt stigende tilfælde af lungesygdommen SARS. Aflysningen betyder også at Intels topchef, Craig Barrett, aflyser sin planlagte rejse til regionen - her skulle han bl.a. have talt på konferencen.

Onsdag frarådede verdensorganisationen WHO rejser til Hong Kong og den nærtliggende kinesiske Guangdong provins. Ifølge organisationen er 1900 af de i alt 2223 registrerede tilfælde af SARS registreret i Hong Kong eller andre dele af Kina.

Intels beslutning om at aflyse konferencen er ikke det eneste eksempel på, at sygdommen har sat i en kæp i hjulet på IT-branchens planer.

I løbet af weekenden bad Intel de 60 til 70 medarbejdere i Hong Kong kontoret om at arbejde hjemmefra hele ugen, fordi en af de ansatte havde vist symptomer på SARS.

Sun aflyste ligeledes en større produktlancering, der skulle foregå i Shanghai den 7. april, ligesom en efterfølgende konference med 4000 deltagere blev aflyst.

Sygdommen har også påvirket HP, der lukkede sit 300-mand store Hong Kong kontor mandag, da en ansat viste symptomer på SARS. HP anbefaler generelt at alle medarbejdere der vender hjem fra opgaver i Asien arbejder hjemmefra i 10 dage, inden de møder op på kontorerne.

ATI Technologies har også aflyst en planlagt tur til Asien, hvor en række produktnyheder skulle have været vist frem.

SARS er generelt slem ved de store teknologivirksomheder, der ofte har fabrikker og produktion i Asien.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere