Jysk it-netværk udvides

Torsdag den 1. december åbner IT-Forum Viborg som en ny lokalafdeling af det succesfulde jyske it-netværk IT-Forum Østjylland.

IT Forum Østjylland udvider torsdag den 1. december sine aktiviteter med den nye lokalafdeling IT-Forum Viborg. Udvidelsen kommer, efter at IT-Forum Østjylland i snart 10 år har samlet både private og offentlige it-virksomheder og organisationer i jyske vidensnetværk.

»En gruppe af syv lokale virksomhedsrepræsentanter har taget initiativ til IT-Forum Viborg. Foreningen drives som et tæt samarbejde og ViborgEgnens Erhvervsråd. Afdelingen fungerer som et lokalt netværk for alle virksomheder og organisationer, der anvender it. Med en lokalafdeling i Viborg skabes der grobund for flere aktiviteter og initiativer i lokalområdet. Målet er at sætte yderligere skub i anvendelsen af it i lokalområdet og at fremme den lokale beskæftigelse,« siger direktør i IT-Forum Østjylland, Finn Støy, i en pressemeddelelse.

Det er planen, at IT-Forum Viborg løbende skal arrangere netværksmøder med fokus på aktuelle it-relaterede emner og på den måde skal støtte de lokale virksomheder til samarbejde og vidensudveksling.

IT-Forum Østjylland blev stiftet som IT-Forum Århus i 1996 og blev 1. januar 2004 udvidet til at omfatte hele Østjylland. Foreningen har over 200 medlemsvirksomheder, der er centreret om lokalafdelinger i Århus, Silkeborg og Viborg. Foreningens sekretariat ligger i IT-byen Katrinebjerg i Århus.

Efter henvendelse fra den kommende Region Midtjylland, der omfatter Ringkøbing Amt, Århus Amt og Viborg Amt, blev det i september måned besluttet, at IT Forum Østjylland den 1. januar skal omdannes til IT Forum Midtjylland.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere