JMIs fremtid usikker - Fullrate-salg rykkere tættere på

Asger Jensby er ikke klar over om JMI Invest kan fortsætte ovenpå afsløringen af IT Factory-direktørens gigantiske svindelnummer.

"Jeg ved det ikke."

Sådan lød Asger Jensbys ærlige svar, da ComON spørger ham om hvad fremtiden er for investeringsselskabet, der indtil i dag var blandt de rigeste og mest indflydelsesrige i den danske it-branche.

"Bestyrelsen mødes i eftermiddag, og så må vi kigge på mulighederne. Der er jo flere selskaber i porteføljen," siger Jensby, der er direktør og bestyrelsesmedlem i JMI Invest A/S.

Komikeren Finn Nørbygaard, samt de to pengemænd Tom Matthiesen og Peter Sølbech og forretningskvinden Birgitte Nielsen udgør den øvrige bestyrelse i JMI Invest A/S.

Ifølge selskabets senest offentliggjorte regnskab havde JMI en egenkapital på næsten halvanden milliard kroner. En meget stor del af kapitalen skyldes opskrivninger af værdien i portefølgeselskaberne - først og fremmest IT Factory. Hvor mange reelle værdier der er tilbage i JMI efter IT Factorys konkurs, kunne man ikke gøre rede for på et pressemøde i dag.

Hos et andet af JMI-selskaberne, bredbåndsfirmaet Fullrate, følges dagens historie med nogen uro.

Fullrate-boss, Stig Myken siger til ComOM, at JMI-krisen ikke umiddelbart kommer til at påvirke Fullrates økonomi, da Fullrate ikke er afhængig af nogen pengestrøm fra investerreringsfirmaet.

JMI har ikke langt skjul på, at man vil sælge Fullrate fra, når det rette tidspunkt melder sig. Dette tidspunkt kan blive rykket kraftigt fremad, hvis kriseramte JMI pludselig må gøre hvad som helst for at få penge i kassen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere