Nu vil Steve Jobs fortælle om sit liv

Den legendariske Apple-chef Steve Jobs bidrager nu for første gang til en bog om sit liv.

Der er skrevet flere bøger om Steven P. Jobs, den energiske visionær, som forlod Apple og senere vendte tilbage til sit "barn" for at føre firmaet frem til global succes med iPod og iPhone. Men alle biografierne om Jobs har været uautoriserede - han har aldrig selv ønsket at medvirke. Og han har ligefrem været så vred over indholdet i nogle af bøgerne, at han har forbudt sine Apple Stores at sælge andre bøger fra de samme forlag.

Men nu ser det ud til, at den snart 55-årige - Jobs har fødselsdag den 24. februar - er kommet på andre tanker. Ifølge avisen New York Times vil Jobs bidrage til det, der så bliver den første autoriserede biografi af Apple-legenden. Den skal skrives af Walter Isaacson, der tidligere har arbejdet som redaktør for Time Magazine.

Hverken Jobs eller Isaacson vil bekræfte oplysningerne, men avisen kan fortælle at den kommende bog skal dække hele Jobs' liv, fra hans unge år i det område der senere blev til Silicon Valley til årene hos Apple. Så bliver det spændende, om bogen også vil fortælle om Jobs' helbredsproblemer, som altid har været omgæret af meget hemmeligheds-kræmeri.

Jobs har angiveligt inviteret forfatteren på en rundvisning i hans barndomshjem, fortæller en unavngiven kilde til avisen.

Indtil biografien kommer må vi nøjes med Wikipedias lange biografiske artikel om Steve Jobs - og så de uautoriserede bøger som "iCon: Steve Jobs" og "Steve Jobs: The Journey is the Reward".
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere