Artikel top billede

Foto: narremissen.dk

Fræk iværksætter: Jeg har 130.000 fans på Facebook

Over 130.000 danskere er fans af 'Frække kostumer' på Facebook. Her fortæller indehaveren af den lille webbutik, der står bag fansiden, hvordan hun slår mønt på Facebook-effekten.

Det var egentligt bare ment som et sideprojekt, mens hun uddannede sig til advokatsekretær.

Men efterhånden som 24-årige Christina Hagen Albrechtsens webbutik Narremissen.dk har fået flere og flere Facebook-fans, har forretningen udviklet sig til et fuldtidsarbejde.

Webbutikken, der sælger frække kostumer og undertøj, er halvandet år gammel, og i skrivende stund har den flere end 134.000 fans på Facebook. Et tal, der stadigvæk stiger støt.

Og den populære Facebook-side har været helt afgørende for, at hun i dag har en god forretning.

"I dag arbejder jeg på at udbrede forretningen til Norge, Sverige og Tyskland, og jeg var ikke nået hertil uden Facebook-siden," fortæller hun.

Kunderne kommer fra Facebook

Christina Hagen Albrechtsen forklarer, at hun allerede oprettede fansiden på Facebook, en måned før hjemmesiden blev lanceret.

Det gjorde hun for at sikre sig, at der var etableret en potentiel kundebase, når webbutikken gik i luften. Og i dag tager kundebasen stadigvæk afsæt i Facebook-siden, hvor langt største delen af hjemmeside-trafikken kommer direkte fra Facebook.

"Det er også mit indtryk, at en meget stor del af dem, der er fans på Facebook, også handler hos mig. Jeg kan jo ikke undgå at bemærke, når der er nogle navne, der går igen fra Facebook," siger hun.

Mens webbutikken hedder narremissen.dk, har Facebook-siden navnet "Frække kostumer." Christina Hagen Albrechtsen mener, at det er en væsentlig forklaring på, at siden har fået så mange fans på Facebook.

"Jeg tror simpelthen ikke, at folk gider være fan af en hjemmeside-adresse eller et virksomhedsnavn. Men det er ikke alle, der tænker over det, når de opretter en side på Facebook," siger hun.

Sex sælger

Hver dag linker "Frække kostumer" til billeder af let påklædte modeller, der poserer i undertøj og kostumer, der kan købes på hjemmesiden.

Og sex sælger, indrømmer Christina Hagen Albrechtsen.

"Men jeg lægger meget vægt på, at det skal fremstå på en flot og sober måde. Vi viser kun billeder af pæne piger, der ikke viser alt for meget. Det handler om at give vores fans noget lækkert at kigge på, som giver dem lyst til at klikke sig videre ind på vores hjemmeside," siger hun.

Men hun er også klar over, at siden kan tiltrække mænd, der måske er mest interesseret i det, der gemmer sig under tøjet og kostumerne.

"Når du har en Facebook-side, er det vigtigt at holde øje med, hvad folk skriver. Det gør jeg meget ud af, og hvis der er nogle mænd, der skriver noget nasty, bliver det slettet med det samme," siger Christina Hagen Albrechtsen.

Hun forklarer dog, at kønsfordelingen på Facebook-siden er ret ligeligt fordelt og, at mange af kunderne rent faktisk er mænd, der er på udkig efter nogle frække gaver til deres kærester.

Da Christina Hagen Albrechtsen startede forretningen, stod hun selv for det hele, men fik dog hjælp af venner og bekendte. I dag har hun også en assistent og forventer desuden at hyre flere medarbejdere i løbet af den kommende tid.

Læs også:
Sådan får din virksomhed mange fans på Facebook




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere