Få gratis adgang til TomToms nye navigation

TomTom har åbnet op for HD Traffic i Danmark, og du kan få gratis adgang til de avancerede trafikmeldinger. Se her, hvordan du gør - også selv om du ikke har en TomTom-GPS.

I forrige uge lancerede TomTom to nye GPS'er i Danmark, der begge er udstyret med HD Traffic.

Det er TomToms nyeste tiltag herhjemme for at give bilister bedre navigation, der er baseret på aktuelle trafiksituationer.

Men selv om du ikke gider kaste sparepengene efter en GPS fra det hollandske navigationsfirma, har du alligevel mulighed for at prøve kræfter med HD Traffic.

For på Routes.tomtom.com er det muligt at få noget af den samme information, der ellers er forbeholdt de nye GPS'er.

Websiden giver ganske enkelt et direkte billede af trafiksituationen, og du kan planlægge en rute efter det.

Der vil blandt andet stå, hvis der er i øjeblikket er kø, uheld eller vejarbejde på den strækning, som du er ved at begive dig ud på. Herefter vil ruteplanlæggeren forsøge at guide dig uden om forhindringerne, uden at du spilder for meget tid.

HD Traffic benytter informationer fra det velkendte TMC, Traffic Message Channel, og ikke mindst IQ Routes, der er kendt for at indsamle trafikdata anonymt fra de TomTom-GPS'er, som kobles på nettet for opdateringer og nye kort.

Hurtigere trafikmeldinger

Men det mest unikke ved HD Traffic er evnen til at indsamle og sende information direkte til og fra de enkelte bilister.

Det skyldes, at de nye GPS'er fra TomTom er udstyret med sim-kort, og navigatoren kontakter hvert femte sekund TomToms centrale trafikcenter.

Derfor er de nye GPS'er fra TomTom med til at give et billede af den aktuelle trafiksituation, og trafikcenteret kan regne ud, at der er kø på motorvejen, hvis flere TomTom-bilister kun kører med 50 km/t. eller holder helt stille.

Det er indsamlet information som denne, der kan bruges til trafikmeldinger, som skulle være hurtigere end TMC og trafikmeldinger i radioen.

Bilister med de nye GPS'er fra TomTom vil løbende få aktuel trafikinformation, der gør dem i stand til at undgå at havne i bilkøer, og det er samme data, som er tilgængelig via websiden Routes.tomtom.com.

Du kan i øvrigt læse mere om de nye og avancerede GPS'er her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere