Netværk for håndværk

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 31. marts 2006.


Bazaria.com skal vokse og blive verdens online salgs- og købssted for håndlavet kunsthåndværk.

Bazaria.com er verdens nye online bazar, hvor alle produkter er håndlavede. De tre unge kvinder bag, Marianne Dale, Ditte Wittendorff Hansen og Pernille Rosberg, lavede KlubKrea i 2004, men er nu i gang med at flytte de unikke produkter over på deres nye hjemmeside Bazaria, der går i luften til april. Og hele verden er velkommen.
På sitet kommer man direkte i kontakt med producenterne, hvor man kan bestille forskellige typer af kunsthåndværk, lige fra smykker, tasker og malerier til fotos og hjemmelavede babysko i filt.
Ingen vare er masseproduceret og alle må bidrage med deres kreationer. Man handler direkte på sitet ved hjælp af ewire, som også bruges på de store handelssites. Alle produkter er lavet af brugerne selv, som også selv styrer, hvilke produkter, der findes på sitet.

De tre stiftere håber at kunne leve af at drive sitet en dag, siger de. Indtil videre har sitet fungeret som en klub med gratis medlemskab.
To af pigerne er i gang med det afsluttende år af cand.it på IT-Universitetet, den tredje er webmaster hos Ofir. De mødtes, da de læste på multime­diedesigneruddannelsen.
- Fra vi startede KlubKrea for halvandet år til i dag, er der kommet cirka 2.000 udstillede produkter. Derfor har der været efterspørgsel efter et forbedret koncept, både for producenter og købere, siger de tre.
De går alle efter den personlige tilfredsstillelse, det er, at skabe noget selv.
- Motivationen er stor, når man arbejder for sig selv. Vi arbejder ikke for pengene, men for livet og vores interesse, siger Ditte Wittendorff Hansen.
Lige nu er de tilfredse med, at virksomheden løber rundt økonomisk. På lidt længere sigt ønsker de, at virksomheden bliver kendt over hele verden.
- Vi er åbne for, hvad tiden bringer. Men det, vi arbejder for her og nu, er at gøre virksomheden til en fuldtidsbeskæftigelse for os tre stiftere, siger Ditte Wittendorff Hansen.

Billedtekst:
BUNDLINjE Det vanskelige ved at være iværksætter er tid, økonomi, at tro på sig selv og at udnytte sit netværk. Det kan også være svært at holde hovedet koldt og tænke på bundlinjen, når man brænder for en ide, siger Ditte Wittendorff Hansen (i midten) der er omgivet af Marianne Dale (t.v.)
og Pernille Rosberg.

Boks:
om bazaria.com
Navn: Bazaria.com
Start: Efterår 2004, forventet momsregistrering i 2006
Stiftere: Marianne Dale,
Ditte Wittendorff Hansen
og Pernille Rosberg.

OriginalModTime: 30-03-2006 14:40:43




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere