Danske Cisco-forhandlere blandt Europas bedste

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den IT-Branchen d. 17. marts 2006.


Danske Axcess har ifølge Cisco Nordeuropas højeste kundetilfredshed, mens NetDesign er Ciscos bedste guldpartner i Nordeuropa.
To af Ciscos danske guldpartnere har fået en ekstra fjer i hatten fra Cisco i forbindelse med netværks­gigantens partnerkonference i San Diego i denne uge.
NetDesign er kåret af Cisco som bedste guldpartner i Nordeuropa, mens Axcess har fået en pris for bedste kundetilfredshed i samme område.
Prisuddelingen er en del af Ciscos system til at belønne de partnere, der gør en ekstra indsats for at uddanne medarbejdere og på andre måder investerer i at skille sig ud fra mængden.
- Vi føler, at vi får noget den anden vej, når nu vi har investeret så meget i uddannelse. Vi har brugt mange ressourcer på at kunne handle med Cisco, og det giver en konkurrencefordel, siger salgsdirektør Morten Kolind fra NetDesign.
Gør en forskel
Ifølge både NetDesign og Axcess kan priserne først og fremmest bruges til at skille sig ud fra de øvrige Cisco-partnere. Mens Cisco har flere hundrede skiftende partnere i Danmark, er der blot en håndfuld guldpartnere, og det er blandt dem, at priserne kan give en fordel over for kunderne ifølge de to firmaer.
Axcess har således vundet prisen for bedste kundetilfredshed blandt de danske guldpartnere tre år i træk.
- Vi bruger det meget til at få nye kunder. Vi er ikke den største Cisco-partner i Danmark, og man kan altid sige noget godt om sig selv, men det er rart, når der er en anden, der siger det samme, siger administrerende direktør Stig Abildsø fra Axcess.
Nyt partnerprogram
Cisco har samlet 2.200 partnere til partnerseminaret i San Diego, hvor netværksgiganten har valgt at præsentere nye rammer for partnerprogrammerne, der skal belønne partnerne for konkurrence på kompetencer frem for på pris.
Cisco har cirka 30.000 forhandlere verden over, hvoraf 2.800 er certificerede. Cisco henter cirka 85 procent af sin omsætning fra salg gennem kanalen.
Bland justeringerne i partnerprogrammet er indførelsen af en ny "master-status" for partnere, der har særlige kompetencer inden for i første omgang sikkerhed og IP-kommunikation.
- Vi forsøger at skrue programmet sammen efter kompetencer og ikke efter volumen, siger salgsansvarlig Claus Holm fra Cisco Danmark.
Cisco har samtidig ændret proceduren for aflønning for salg af services, så der er mere klare skillevægge mellem salg direkte fra Cisco og salg gennem partnere. Det skal minimere risikoen for, at Cisco konkurrerer med sine egne partnere.

Billedtekst:
- Vi forsøger at skrue programmet sammen efter kompetencer og ikke efter volumen, siger Claus Holm, Cisco Danmark.

Billedtekst:
- Vi bruger det meget til at få nye kunder. Vi er ikke den største Cisco-partner i Danmark, og man kan altid sige noget godt om sig selv, men det er rart, når der er en anden, der siger det samme, siger administrerende direktør
Stig Abildsø, Axcess.
Foto: Torben Klint

OriginalModTime: 16-03-2006 13:55:50




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere