WM-data får life science-certifikat til Axapta

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den IT-Branchen d. 13. maj 2005.


WM-data bliver den første partner i verden med certifikat til at implementere Microsoft Axapta for Life Science.

BLÅT STEMPEL WM-datas danske afdeling bliver som den første Microsoft Axapta-partner i verden certificeret til at implementere Axapta for Life Sciences. Life science-sektoren er virksomheder, som forsker i eller producerer medicin, medicinsk udstyr eller bioteknologi.
WM-data vil først og fremmest gå efter de medicinalorienterede virksomheder i Danmark og Sverige, der på en eller anden måde er afhængige af at leve op til de krav, som de europæiske og amerikanske sundhedsmyndigheder stiller.
- Det er klart, at vi ikke vil gå efter de helt store firmaer, som Lundbeck og Novo Nordisk, men der findes en lang række medicinalvirksomheder lige nedenunder. Vi forventer at kunne sælge et til to systemer om året i Danmark, siger salgs- og marketingdirektør Charlotte Smith hos WM-data, der oplyser, at flere kunder står på spring for at komme i gang med den nye løsning.
Den danske afdeling skal også stå for salget i Sverige, hvor WM-data har de samme salgsforventninger som i Danmark - i det mindste til at begynde med. Selv om WM-data er den første virksomhed i verden, der opnår den nye certificering, regner salgsdirektøren ikke med, at WM-data selv vil stå for salg af sundhedsløsningen i resten af verden.
- Jeg forventer ikke, at vi vil gå længere end til de nordiske lande, og her er det først og fremmest Danmark og Sverige, jeg tænker på, men vi håber da, at vi gennem vores samarbejde med Microsoft vil blive brugt af partnere rundt om i verden, når de skal i gang med at implementere lignende løsninger, siger Charlotte Smith.
Det er Thy Data Center,
der for Microsoft har udviklet selve integrationsplatformen til
Axapta for Life Science, som WM-data nu er certificeret til at implementere løsninger ovenpå.
NNIT har stået for selve certificeringen. For at blive certificeret skal en partner demonstrere kendskab til og erfaring med de gældende krav fra det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) og de europæiske sundhedsmyndigheder, European Medicines Agency (EMEA).




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere