partner - nyt om alliancer og partnerskaber

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den IT-Branchen d. 25. februar 2005.


Dangaard/BullGuard-samarbejde
Dangaard Telecom og BullGuard har i forbindelse med 3GSM World Conference i Cannes offentliggjort deres samarbejde om at udbyde BullGuard Mobile sikkerhedssoftware til lomme-pc'er og smartphones i alle Dangaard Telecoms 15 nøglemarkeder.
BullGuard har desuden varslet lanceringen af BullGuard Mobile til Microsoft mobile lomme-pc'er samt lignende produkter for Windows mobile Smartphones, Symbian serierne 60 og 80 og Symbian UIQ mobile styresystemer.
trs

DeCon og ITamon i samarbejde
DeCon har indgået partnerskab med den hollandske sikkerheds-virksomhed ITamon om analyser af webapplikationers sikkerhed. ITamon har i dag et bredt samarbejde med flere store konsulentvirksomheder i Europa. Blandt kunderne er førende konsulentvirksomheder, televirksomheder, finansielle virksomheder og desuden 12 af de største amerikanske ministerier.
trs

Rainbow med hos CellExchange
Amerikanske CellExchange har valgt danske Rainbow Software som samarbejdspartner i Skandinavien. Baggrunden for samarbejdet er ifølge Rainbow Softwares direktør, Jørn Sloth, hans firmas erfaring med outsourcing af it-projekter til indiske softwarevirksomheder.
CellExchange har allerede etableret sig i Indien med egen udviklingsafdeling og leveret forretningskritiske systemløsninger til en række virksomheder inden for energisektoren, medicobranchen, videnskab og forskning. Det danske fokus er ikke mindst rettet mod Københavns- og Skåne-regionen, Medicon Valley, som tiltrækker medicovirksomheder fra hele verden.
trs

Vignette opruster i Danmark
Softwarefirmaet Vignette satser nu hårdt på Danmark og har ansat ny nordisk chef. Vignette har udvidet produktpaletten fra kun at omhandle indholdsstyringssystemer til internet (CMS) til nu også at omfatte portalløsninger samt løsninger med samarbejdsfunktioner. Et område, hvor Vignette kommer til at konkurrere med IBM og SAP.
Vignette har blandt andet opkøbt virksomhederne OnDisplay, Epicentric, Intraspect og Tower Technologies, der har leveret produkterne til Vignettes nye satsning, og som alle bliver integreret i produktfamilien Vignette V7.
Den nye chef for Norden, Christer Lind, har tidligere været ansat hos konkurrenten FileNet og har desuden været salgschef hos Dells enterprise-division.
trs

Scribona effektiviserer logistikken
Den svenske it-distributør Scribona har indledt samarbejde med logistikfirmaerne DHL og Schenker. Samarbejdet skal skabe en mere fleksibel og effektiv logistik.
Samarbejdet betyder, at selskabernes logistiksystemer bindes sammen, og at Scribonas fysiske lagerhåndtering i Sverige overtages af DHL og Schenker.
Allerede i august 2004 blev det første skridt i det nye samarbejde taget, da Scribonas norske lager flyttede ind i DHL's lokaler.
Alle Scribonas logistikmedarbejdere tilbydes job i DHL eller Schenker.
trs

Consit ekspanderer internationalt
Medarbejderstaben i Consit skal øges med 40 procent som følge af flere nye nordiske og internationale samarbejdsaftaler samt massiv vækst i udvikling og implementering af Oracle-løsninger.
Ifølge Consit er det virksomhedens satsning på softwareudvikling, der nu bærer frugt i form af en række nye samarbejdsaftaler med såvel nordiske som internationale virksomheder. Samarbejdsaftalerne omfatter salg og implementering af Consits løsninger inden for skanning og elektroniske fakturaer og henvender sig primært til alle de store internationale ERP-kunder. Samarbejdet har allerede givet flere konkrete salgsresultater og givet åbninger i forhold til Oracle-markeder i eksempelvis USA, Australien, England og Frankrig.
trs




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere