Columbus tager Psion i hånden

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den IT-Branchen d. 29. oktober 2004.


Columbus IT Partner har indledt strategisk samarbejde med Psion Teklogix om salg af håndholdte løsninger.

Håndholdte løsninger er over os. Derfor har Columbus IT Partner indledt et strategisk samarbejde med Psion Teklogix om udvikling af håndholdte løsninger, der kan integreres med erp-systemet Axapta.
Samarbejdet betyder blandt andet at Psion vil tilpasse deres håndterminaler, så de lettere kan udveksle data med erp-systemet.
- Vi kan ikke overkomme at skrive særligt software til alle de enheder, der er på markedet. Derfor er vi glade for samarbejdet med Psion, der betyder, at vi får adgang direkte til deres teknologi, siger direktør i Columbus Steen Hagengaard.
Det er først og fremmest de små og mellemstore produktionsvirksomheder, som Columbus har i tankerne, når det gælder deres håndholdte løsninger. Det er også baggrunden for at valget er faldet på Psion.
- En pocket-pc kan være meget god, hvis man er sælger, men den er ikke meget værd i et kølerum eller i en produktionshal. Derfor har vi valgt at gå sammen med Psion, fordi deres produkter er langt mere robuste og kan tåle frost, og endda at man taber dem på gulvet, siger Steen Hagengaard.

Fylder hul under SAP
I forvejen har Psion et strategisk samarbejde med SAP, men Steen Hagengaard tror ikke, at Psion kommer i et solidaritetsdilemma.
- SAP retter sig først og fremmest mod de meget store virksomheder, mens vi går efter de små og mellemstore virksomheder, så for os betyder aftalen med Psion, at vi kommer til at lukke et hul, siger Steen Hagengaard.
Aftalen gælder både terminaler til stregkodelæsning, men også udstyr til registrering af såkaldte radiotags eller RFID-teknologi kan komme på tale.
Steen Hagengaard oplyser, at de første kunder til det fælles samarbejde allerede har indgået kontrakt, men understreger, at er ikke er tale om en eksklusiv aftale.
- Vi har ingen forpligtigelser over for Psion andet, at det er dem, vi går sammen med. Men hvis kunden foretrækker en anden leverandør, står det os frit for at levere den, siger han.
Aftalen gælder i første omgang det danske marked, men kan på sigt udvides til andre europæiske markeder, herunder de nordiske.

Billedtekst:
- En pocket-pc kan være god, hvis man er sælger, men den er ikke meget værd i et kølerum eller i en produktionshal. Derfor går vi sammen med Psion, som leverer markedets mest robuste enheder, siger direktør i Columbus IT Partner Steen Hagengaard.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere