Delta godkendt som Bluetooth-testcenter

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 28. november 2003.


Videns- og testhuset Delta i Hørsholm bliver det første i Europa, der kan godkende Bluetooth-chip.

Testhus
Videns- og testcentret Delta i Hørsholm er som den første virksomhed i Europa blevet godkendt af Ericsson til at teste Bluetooth-chip.
Ericsson tog initiativet til udviklingen af Bluetooth tidligt i 90'erne, og selskabet har en lang række patenter inden for den kortrækkende radioteknologi. Godkendelsen betyder, at chip-udviklere, der benytter
Ericssons IP-kerne til Bluetooth-chip kan få kvalificeret deres chip som Bluetooth.
Derefter vil det ikke være nødvendigt at teste radiodelen af produktet senere. Derimod skal produkternes funktion og software stadig kvalificeres ved en Bluetooth-produkttest.
Deltas test-faciliteter bygger på virksomhedens samarbejde med den amerikanske producent af testudstyr Agilent
Technologies, der har stillet dens 32 millioner kroners test-system Agilent 93000 SoC til rådighed for Delta som det eneste sted i Europa.
Foruden Bluetooth-chip er denne platform i stand til at teste chip til trådløse lokalnet, GSM, GPS (det geografiske positioneringssystem) samt RF-teknologierne (Radio Frequency, der benyttes til blandt andet radiobrikker).
- På testcentret hos Delta har vi kapacitet til at teste småvolumen-produktion på et par millioner chip. Herefter har vi en samarbejdsaftale, der gør det muligt for chip-udviklerne at overføre testprocessen til AFE i Taiwan, som har faciliteter til at teste store mængder chip, siger Account Manager Rolf Pedersen.
Delta håber, at den nye godkendelse kan føre til en udvidelse af testafdelingen. På længere sigt arbejder Delta på også at blive testhus for Bluetooth-produkter, så det bliver i stand til at give producenterne den godkendelse, der gør, at det kan sætte Bluetooth-mærkater på dets produkter.

- På testcentret hos Delta har vi kapacitet til at teste småvolumen-produktion på et par millioner chip, siger Account Manager Rolf Pedersen.
Foto: Torben Klint




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere