Samsung lancerer bærbar med 10 timers batteritid

Samsung har kastet sig ud på markedet for bærbare computere og lancerer fire maskiner, der blandt andet tæller top-modellen X360. Den vejer 1,29 kilo og har 10 timers batteritid. Læs mere om den og de tre andre bærbare her, hvor du også kan se billeder.

Man kan få Samsung-fladskærme, Blu-ray afspillere, mobiltelefoner, kameraer og meget mere. Men selvom elektronikvirksomhedens produktudbud i Danmark er stort, er det åbenbart ikke stort nok.

I hvert fald har Samsung nu valgt at lancere bærbare computere i Danmark, og fra omkring 1. december kan du købe de første pc'er fra den sydkoreanske producent.

Til at starte med bliver fire Samsung-maskiner lanceret, og topmodellen er X360, der er en lille, let maskine.

Vægten er sølle 1,29 kilo, og takket være LED-skærmen, der er 13,3 tommer, Intel Centrino 2/Intel Core 2 Duo ULV-processor og et 128 gigabyte Solid State Drive, har X360 en batteritid på 10 timer.

Koster 16.995 kroner med SSD

X360 kan også fås med almindelig harddisk, men så er batteritiden "kun" otte timer. Samsungs lette bærbar har ikke dvd-drev eller indbygget Turbo 3G.

X360 fås i sort og mørkerødt og koster 16.995 kroner for udgaven med Solid State Drive, mens du slipper med 11.995 kroner for udgaven med almindelig harddisk.

Er det alligevel lidt for mange kroner for dig, kan du i stedet kigge på Q210, der er skabt til at tage med på farten. Skærmen er 12,1 tommer, og computeren er udført i sort lakbeklædning i højglans.

Q210 har Intel Centrino 2/Intel Core 2 Duo-processor, fire gigabyte ram og Nvidia GeForce 9200M GS-grafikkort. Vægten er under to kilo, og Q210, der kan fås i mørkerød, koster 7.595 kroner.

Ideelt førstegangskøb

R510 er en traditionel bærbar med en 15,4 tommer skærm og et sortlakeret kabinet i højglans. Den rummer Intel Centrino 2/Intel Core 2 Duo-processor, fire gigabyte ram og Nvidia GeForce 9200M GS grafikkort.

Samsung kalder R510 ideel som førstegangskøb, og for 5.995 kroner kan du blive ejer af den - enten i mørk sølv eller mørkerød. Det er også muligt at få en enklere version til 5.495 kroner.

R710 er storebror til R510 og er Samsungs største bærbar. Den har en 17 tommer skærm og vejer 3,08 kilo.

Designet er sortlakeret beklædning i højglans, og computeren rummer et separat numerisk tastatur.

Specifikationerne er Intel Centrino 2/Intel Core 2 Duo-processor, fire gigabyte DDR3 hukommelse og Nvidia GeForce 9300M GS grafikkort. R710 fås i mørkerød og koster 7.595 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere