Rigtige mænd skal tage backup på farten

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den IT-Branchen d. 4. marts 2002.


Partner-kampagne skal sætte gang i salget af CA's mobile backup- løsninger.

Rigtige mænd tager ikke backup. Vi lader billedet stå et øjeblik. For softwarekoncernen Computer Associates (CA) har planer om sammen med sine partnere at ændre på det.
Sammen med partnere i Norden vil CA de kommende måneder gennemføre en marketingkampagne for at sætte gang i salget af løsninger med selskabets mobile backup-applikation. Kampagnen er udviklet af CA's nordiske organisation med hovedkvarter i Holte nord for København.
Her er Henrik Jensen ansvarlig for salget af koncernens storage software. Men han peger på, at alt for meget storage-snak i disse måneder handler om store forkromede løsninger, som først bliver virkelighed længere ude i fremtiden.
Usikrede data
- Vi ved, at i mange virksomheder ligger mellem 40 og 80 procent af de forretningskritiske data på bærbar- eller hjemme-pc'er. Vi ved også, at der ikke bliver lavet regelmæssig og systematiseret backup på data fra ret mange af disse pc'er, siger Henrik Jensen.
Derfor ønsker CA nu at skubbe på salget af Brightstor Mobile Backup, der er en applikation, som fra en kundes IT-administrator nemt kan installeres og sættes op til at gennemføre automatisk backup, når en bærbar eller en hjemme-pc kobles på internettet. Applikationen måler trafikken og udnytter den båndbredde, som maskinen ikke lægger beslag på.
- Det er den oplagte løsning for store virksomheder, men også et godt sted for små virksomheder at starte arbejdet med datadicsiplin. Derfor støber vi kuglerne for forhandlerne fra annoncemateriale, hjælp til telefonisk opfølgning ude hos forhandlerne, seminarer og så videre, fortæller Henrik Jensen.
Timingen fin
Selvom de fleste forhandlere har ondt i annoncebudgettet lige nu, så mener Marianne Selch, der er Indirect Marketing Manager i Computer Associates, at det giver god mening at gennemføre kampagnen nu.
Først og fremmest fordi kampagnen drejer sig om datasikkerhed.
- Generelt kan vi så sige, at jo mere grydeklar en kampagne er desto større er sandsynligheden for, at partnerne ønsker at bruge penge på at være med, uanset lavkonjunktur eller ej, siger Mariann Selch.
Cirka 130 forhandlere i Danmark og hver af de øvrige nordiske lande vil få tilbudt kampagnen for Brightstor Mobile Backup. Og Henrik Jensens succeskriterium er ti gennemførte kampagner med annoncer, seminarer og opfølgning i hver af de nordiske lande.

Billedtekst: Rigtige mænd tager ikke backup - men det skal de til. Derfor har CA's nordiske kontor i København designet en kampagne, der skal sætte skub i forhandlernes salg af mobile backup-løsninger baseret på BrightStor Mobile Backup.

Boks:
1244 produkter
Computer Associates tilbud til markedet består af 1.244 produkter organiseret under mærkerne Unicenter, eTrust, BrightStor, AllFusion, Jasmine og CleverPath.
BrightStor omfatter CA's storage-løsninger, der består af produkterne Mobile Backup, ARCserve, Enterprise Backup, High Availability og Ressource Manager.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere