Avatar billede petersen7913 Forsker
15. januar 2014 - 11:40 Der er 1 løsning

MS Projects Milestones og Deadlines

Vi er ved at få opbygget et mere præcist overblik over vores projekter vha. MS Projects 2010.

En af de helt store udfordringer er et godt overblik når milestones overskrides.

Lige pt. ser jeg på at sætte en deadline på en milestone når jeg opretter den, så hvis den overskrides for jeg en advarsel.

Er der nogen måder jeg kan vise denne advarsel oppe I Timeline? Jeg har sat Rollup på alle milestones og på Project Summary.

Vores projekter bliver samlet i en MasterProject. Milestones bliver vist pga. Rollup, men hvordan kan vi vise overskridelserne? Jeg tænkte, at det kunne deadlines bruges til, men jeg kan ikke finde noget om hvordan man gør.

Forslag modtages med kyshånd :) og jeg vil også meget gerne have link til GODE sider om Projects, ikke kun hvordan man opretter div. smarte ting, men hvordan man rent praktisk kan vise informationer om opfølgningen.

Det er 'lissom' meget hjælp i manualer osv. der stopper når man har lavet det indledende arbejde ......
Avatar billede petersen7913 Forsker
05. marts 2014 - 10:07 #1
Lukkes
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester