Avatar billede Gypsy88 Nybegynder
15. august 2013 - 22:12 Der er 4 kommentarer

Opgradering til Windows 7 !!

Hej.
Jeg er igang med at opgradere min bærbar fra vista til windows 7, MEN, efter jeg har sat alt til at virke og den "konfiguerer Windows" og "indstillinger fuldføres" er det som om den bare kører i ring.. Der sker intet, overhovedet.. Det er vildt frustrerende og den har kørt sådan i næsten to døgn afbrudt af at jeg har prøvet at starte forfra.. Hvad dælen gør jeg lige her?
Alle bud modtages med kyshånd.
Avatar billede Slettet bruger
15. august 2013 - 22:26 #1
Det kokser nok med det som ligger på disken i forvejen. Det eneste rigtige er, at gemme dine vigtige data på f.eks. en USB key, og derefter enten formatere harddisken eller endnu bedre, overskrive alle data. og så lave en ny installation med win7.
Du skal bruge en boot-CD, den brændes fra en Iso fil, som downloades. Hvis du ikke kender det, så bare spørg, det er let.
Hvis du bare vil formatere HDD:
http://gparted.sourceforge.net/download.php
Hvis du vil overskrive 1 gang.
http://killdisk.com/downloadfree.htm
Avatar billede Poko1 Ekspert
16. august 2013 - 07:23 #2
Hvis det er fordi den starter fra DVD hver gang den genstarter så tag Dvd'en ud og sæt den kun i igen hvis du bliver bedt om det!
Avatar billede Slettet bruger
16. august 2013 - 20:57 #3
Respons fra spørger?
Avatar billede Slettet bruger
16. august 2013 - 22:06 #4
Nå ikke. dropper ovorvågning af spørgsmålet.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester