Avatar billede JacobBHHH Nybegynder
01. november 2012 - 21:01

Problemer med at køre netflix på telefon via, via det trådløse netværk

Hej
Jeg har et lille irriterende problem jeg ikke kan løse, måske der en der har et bud...
Når jeg med min iphone  er koblet på husets trådløse netværk og forsøger at se en film på netflix (på telefonen) får jeg hver gang besked om at jeg ikke kan forbindes til netflix. Netværket virker elles som det skal, og det er kun når det er netflix der er noget galt. (det skal siges at jeg på min alm. PC er koblet op til netflix us via unblockus)
Jeg kan sagtens koble op til netflix via. det mobilenetværk, og faktisk har jeg også et andet trådløst netværk i huset hvor det heller ikke er et problem.
Jeg kunne i princippet bare bruge det andet trådløse netværk, men er blevet nysgerrig efter at finde ud af hvad problemet et.
Nogen der har et bud på hvad der går galt?
Vh
Jacob
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester