Avatar billede thobi Nybegynder
29. december 2011 - 11:46

Skribent til GeeksLog!

Hej derude. Jeg er ejer af en ny blog, som jeg har valgt at kalde GeeksLog. Jeg bruger bloggen til at skrive omkring kodning af php, javascript, udvikling af hjemmesider og servere generelt. Men jeg syntes godt at jeg kunne bruge lidt hjælp. Derfor leder jeg efter en interreseret skribent, som nyder at skabe hjemmesider eller programmer, dit job vil være at skrive interessante indlæg, som kan fange nørder som mig selv (og dig). Hvis du er interreseret så smut ind og på http://www.GeeksLog.org og se hvad det er for noget.

Jobbet er ubetalt, men du vil blive betragtet som en del af geekslog. Jeg planer om at udvikle geekslog til noget større i fremtiden.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester