Avatar billede trinehg Nybegynder
12. oktober 2011 - 09:06

WIndows Live Mail - mappen "kladder".

Jeg har lige skiftet PC. Før, kørte jeg på XP, og brugt Outlook Express som mailprogram.

Nu kører jeg Windows 7, IE8 - og har installeret Windows Live Mail.

I store træk fungerer det som Outlook Express, dog er der een ting, der irriterer mig, og jeg har ledt højt og lavt efter en løsning.

Tidligere (I Outlook), hvis jeg ville gemme et link til en side - midlertidigt, og for at undgå at tilføje det til "favoritter" - gemte jeg linket i mappen "kladder", og kunne straks og uden dikkedarer klikke på linke, og voila, åbnede siden sig.

I Windows Live Mail opdager jeg, at kladdemappen jo stort set er uanvendelig, medmindre man genåbner meddelelserne. I så fald kan jeg heller ikke blot klikke på linket, men skal klikke på "ctrl" først, og så på linket, der nu endeligt åbner sig.

Det kan synes, som en bagatel, men I ved: Vanens magt ;-)

What to do?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester